Laatste Nieuws

Optimaal genieten van de kleinste nuances

Een gehoorervaring waar muziek in zit

De aanzet van een strijkstok op een vioolsnaar. Een aanzwellende roffel op een pauk. Of een bijna onhoorbare aanslag op het klavier van een vleugel. De schoonheid van muziek zit soms in de kleinste details. Muziek is, zo zegt men, de schoonste der kunsten. Muziek ontroert, betovert en ontregelt. Muziek enthousiasmeert, ontspant en roept herinneringen op. Een muziekstuk kan je letterlijk kippenvel bezorgen. Een belangrijk ingrediënt voor een intense muziekervaring is dynamiek: het ene moment zijn de gespeelde noten zacht en teder, het volgende ogenblik wordt je bijna van je stoel geblazen. 

De best passende gehooroplossing

Als het gehoor wat minder wordt, wordt het steeds moeilijker om die nuances goed te kunnen horen. Dat is niet alleen lastig bij het luisteren naar muziek, maar bijvoorbeeld ook als je televisie kijkt of een gesprek voert met iemand in een drukke ruimte. Heb jij ook soms moeite met verstaan? Dan zou het kunnen dat je beginnend gehoorverlies hebt. En dan loont het zeker de moeite om eens langs te gaan bij een HoorProfs audicien. Met geavanceerde meetapparatuur brengt hij de staat van je gehoor zeer nauwkeurig in kaart. En als dat nodig is kan hij je vervolgens aan de best passende gehooroplossing helpen.

Kleinschaligheid, aandacht en kennis

De HoorProfs audicienwinkels vormen een opvallende verschijning binnen de hoorzorg. De audicienbedrijven maken geen deel uit van een landelijk opererende keten maar worden gerund door onafhankelijke audiciens. Zij dragen kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en vakkennis hoog in het vaandel. De groep hanteert uiterst hoogstaande kwaliteitseisen op het gebied van service en beschikt over een breed productaanbod.

Audicien met het beste rapport

CZ, met zo’n 3,4 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van ons land, vroeg het haar klanten. Middels een enquête maakten verzekerden kenbaar hoe zij de dienstverlening van audiciens ervaren. De service van de HoorProfs audiciens werd in de zomer van 2016 met een 8,9 gewaardeerd. Dit resultaat sluit aan bij het kwaliteitsonderzoek dat de Consumentenbond in 2012 uitvoerde: de Consumentenbond riep HoorProfs uit tot de beste audiciens van Nederland. HoorProfs slaagt er in om al jarenlang de kwaliteit hoog in het vaandel te houden.

HoorProfs bij u in de buurt

Wilt u de dienstverlening van een HoorProfs vakaudicien zelf ervaren? Met zo’n 125 winkels verspreid over Nederland is er altijd wel eentje bij u in de buurt. Ga naar www.hoorprofs.nl voor de dichtstbijzijnde vestiging.

Verschijnt 10x per jaar
Jaarabonnement: € 9,90
Redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Advertenties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 072 5715013

2017 is een kroonjaar voor Koning Willem-Alexander. Op 27 april wordt hij vijftig jaar en hoort dan bij de doelgroep van dit magazine. In zijn toespraak tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie begin dit jaar, op het Koninklijk Paleis in Amsterdam sprak hij het nog uit. “Ik ben niet bang om Abraham te ontmoeten.” Koning Willem-Alexander verheugt zichzelf op deze bijzondere dag en is van mening dat het leven begint bij vijftig en dat is tegenwoordig het nieuwe dertig. Hij nodigt honderd vijftig jarigen uit om samen met hem en Koningin Maxima zijn vijftigste verjaardag te vieren tijdens een feestelijk diner. Dat plaatsvindt op vrijdagavond 28 april in het Koninklijk Paleis in Amsterdam, voorwaarde is wel dat de genodigden ook een kroonjaar vieren op 27 april. Lees het artikel over Koning Willem Alexander in de april editie van Vijftig+ Magazine

Stanley Burleson: "Het verbaast mij dagelijks dat ik al vijftig jaar ben. Het gaat allemaal zo snel. De tijd mag van mij eigenlijk wel wat langzamer gaan. Dat komt ook doordat ik een druk en zinvol leven heb. En dat is wel weer een goed teken. Als je je verveelt dan gaat de tijd erg langzaam en daar heb ik gelukkig geen last van. Ik vind het geestelijk ouder worden heerlijk. Ik word rustiger en ik ben zekerder van mijzelf. Ik maak mij minder druk om wat anderen van mij denken. Ik heb mijn leven beter onder controle en wat ik doe vind ik leuk. Ik moet niet meer zoveel en ben sneller tevreden.” Lees het interview met Stanley in de maart editie van Vijftig+ Magazine. 

 ----------------------------------------
 
Heeft u iets te koop? 
Of bent u op zoek naar iemand? Plaats een gratis 'Kijkertje' in de komende editie van Vijftig+ Magazine (alleen voor particulieren) 

kijkertje plaatsen

twitter logo