Laatste Nieuws

Koop online snel en eenvoudig je hoortoestelbatterijen

СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

Een hoortoestel batterij kopen? Het is een kleine knoopcel batterij, die precies in het hoortoestel past en er daarmee voor zorgt dat je er gebruik van kunt maken. Uiteraard kun je de batterij in het hoortoestel desgewenst gewoon zelf vervangen, zodat je daar geen hoge kosten voor hoeft te maken.

Kleine knoopcel batterij

De hoortoestel batterij vormt een kleine knoopcel. Het is een platte en ronde batterij, zoals we die ook kennen van een aantal andere apparaten. Het gaat in een hoortoestel om een klein exemplaar, zodat het apparaat als geheel vervolgens goed in je oor past. Je kunt online een nieuwe hoortoestel batterij kopen, bijvoorbeeld op het moment dat het huidige exemplaar leeg raakt. Het is verstandig om altijd een extra batterij achter de hand te houden en dan meteen een nieuwe te bestellen, zodat het mogelijk is die lege batterij meteen te vervangen.

Hoortoestel batterij plaatsen

Zelf een hoortoestel batterij plaatsen? Dat is gemakkelijker dan veel mensen denken. Het is voldoende om het gehoorapparaat open te maken en goed te kijken naar de code op de batterij. Op basis van die code is het mogelijk om een nieuwe hoortoestel batterij te kopen, die precies hetzelfde formaat als het origineel zal hebben. Het is dan voldoende om de oude batterij te verwijderen en goed te kijken naar wat de boven- en onderkant in het hoortoestel zijn. Door de nieuwe batterij te plaatsen werkt het hoortoestel weer en gaat de batterij weer een lange tijd mee.

Online hoortoestel batterij kopen

De hoortoestel batterijis gewoon online verkrijgbaar en kost daar een stuk minder dan in de winkel. De lage online prijzen maken het eenvoudig en voordelig om een paar nieuwe exemplaren aan te schaffen. Op die manier is er altijd een nieuwe batterij beschikbaar en is het zelfs niet nodig om op de snelle verzending vanuit eigen voorraad te wachten. Is de hoortoestel batterij in het gehoorapparaat op geraakt? Door online een nieuwe te bestellen en die zelf te plaatsen zorg je eenvoudig voor een nieuwe hoortoestel batterij om daar weer onbezorgd gebruik van te kunnen maken. Bekijk het aanbod op www.knoopcelgigant.nl

Verschijnt 10x per jaar
Jaarabonnement: € 9,90
Redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Advertenties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 072 5715013

2017 is een kroonjaar voor Koning Willem-Alexander. Op 27 april wordt hij vijftig jaar en hoort dan bij de doelgroep van dit magazine. In zijn toespraak tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie begin dit jaar, op het Koninklijk Paleis in Amsterdam sprak hij het nog uit. “Ik ben niet bang om Abraham te ontmoeten.” Koning Willem-Alexander verheugt zichzelf op deze bijzondere dag en is van mening dat het leven begint bij vijftig en dat is tegenwoordig het nieuwe dertig. Hij nodigt honderd vijftig jarigen uit om samen met hem en Koningin Maxima zijn vijftigste verjaardag te vieren tijdens een feestelijk diner. Dat plaatsvindt op vrijdagavond 28 april in het Koninklijk Paleis in Amsterdam, voorwaarde is wel dat de genodigden ook een kroonjaar vieren op 27 april. Lees het artikel over Koning Willem Alexander in de april editie van Vijftig+ Magazine

Stanley Burleson: "Het verbaast mij dagelijks dat ik al vijftig jaar ben. Het gaat allemaal zo snel. De tijd mag van mij eigenlijk wel wat langzamer gaan. Dat komt ook doordat ik een druk en zinvol leven heb. En dat is wel weer een goed teken. Als je je verveelt dan gaat de tijd erg langzaam en daar heb ik gelukkig geen last van. Ik vind het geestelijk ouder worden heerlijk. Ik word rustiger en ik ben zekerder van mijzelf. Ik maak mij minder druk om wat anderen van mij denken. Ik heb mijn leven beter onder controle en wat ik doe vind ik leuk. Ik moet niet meer zoveel en ben sneller tevreden.” Lees het interview met Stanley in de maart editie van Vijftig+ Magazine. 

 ----------------------------------------
 
Heeft u iets te koop? 
Of bent u op zoek naar iemand? Plaats een gratis 'Kijkertje' in de komende editie van Vijftig+ Magazine (alleen voor particulieren) 

kijkertje plaatsen

twitter logo