Laatste Nieuws

Interview met Prinses Laurentien

СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

De 50 jarige prinses Laurentien staat bekend als een spontane en gedreven vrouw zonder pretenties. Elk jaar tijdens Koningsdag praat ze vrolijk en ontspannen met de Nederlandse bevolking. Een vrouw wier ogen gaan stralen als ze vertelt over haar gezin en haar werk.

Mirjam van de Vijftig+ redactie: "Op dit interview heb ik mij bijzonder verheugd, een prinses ontmoeten is toch wel heel speciaal. Ik reis op een mooie herfstdag naar Den Haag om haar te spreken. Met een stralende lach heet de prinses mij van harte welkom in haar kantoor..."


Lees het  interview met prinses Laurentien in de december editie van Vijftig+ in de Kijker. Ga hier naar de pagina om u aan te melden als abonnee. Wilt u alleen de december editie ontvangen? De kosten voor verzending van 1 exemplaar zijn € 2,25 U kunt dit aangeven via het contactformulier, onder vermelding van 'december editie 1x' 

Verschijnt 10x per jaar
Jaarabonnement: € 9,90
Redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Advertenties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 072 5715013

2017 is een kroonjaar voor Koning Willem-Alexander. Op 27 april wordt hij vijftig jaar en hoort dan bij de doelgroep van dit magazine. In zijn toespraak tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie begin dit jaar, op het Koninklijk Paleis in Amsterdam sprak hij het nog uit. “Ik ben niet bang om Abraham te ontmoeten.” Koning Willem-Alexander verheugt zichzelf op deze bijzondere dag en is van mening dat het leven begint bij vijftig en dat is tegenwoordig het nieuwe dertig. Hij nodigt honderd vijftig jarigen uit om samen met hem en Koningin Maxima zijn vijftigste verjaardag te vieren tijdens een feestelijk diner. Dat plaatsvindt op vrijdagavond 28 april in het Koninklijk Paleis in Amsterdam, voorwaarde is wel dat de genodigden ook een kroonjaar vieren op 27 april. Lees het artikel over Koning Willem Alexander in de april editie van Vijftig+ Magazine

Stanley Burleson: "Het verbaast mij dagelijks dat ik al vijftig jaar ben. Het gaat allemaal zo snel. De tijd mag van mij eigenlijk wel wat langzamer gaan. Dat komt ook doordat ik een druk en zinvol leven heb. En dat is wel weer een goed teken. Als je je verveelt dan gaat de tijd erg langzaam en daar heb ik gelukkig geen last van. Ik vind het geestelijk ouder worden heerlijk. Ik word rustiger en ik ben zekerder van mijzelf. Ik maak mij minder druk om wat anderen van mij denken. Ik heb mijn leven beter onder controle en wat ik doe vind ik leuk. Ik moet niet meer zoveel en ben sneller tevreden.” Lees het interview met Stanley in de maart editie van Vijftig+ Magazine. 

 ----------------------------------------
 
Heeft u iets te koop? 
Of bent u op zoek naar iemand? Plaats een gratis 'Kijkertje' in de komende editie van Vijftig+ Magazine (alleen voor particulieren) 

kijkertje plaatsen

twitter logo