Berichten
Optimaal genieten van het najaar? Laat je gehoor snel nakijken!
 
De herfst is het meest veelzijdige jaargetijde. De steeds wisselende weerbeelden en prachtige wolkenluchten nodigen je uit voor een wandeling door de kleurrijke bossen of een lang weekend in een vreemde stad. Tegelijkertijd is het najaar bij uitstek het seizoen om weer eens uitgebreid te tafelen met familie of in het café, onder het genot van een glas donkerzoet bockbier, bij te praten met vrienden. Een groep wilde ganzen vliegt laag over. In V-formatie spoeden ze zich naar het zuiden. Het klappende geluid van vleugelslagen en het karakteristieke gegak weerkaatsen door de vroege uiterwaarden.
 
Al schijnt de zon nog uitbundig, de natuur laat weten dat het najaar nu echt gaat beginnen. Zomerbries en zonnebrand maken plaats voor onstuimige buien en stevige stormwind. De bladeren aan de bomen kleuren van groen naar geel en van rood naar bruin, om tenslotte te eindigen als een veelkleurig vloerkleed op het bospad. Een prachtige tijd om er op te trekken dus.
 
Optimaal genieten
Het najaar, met al zijn geuren, kleuren en geluiden, heeft veel moois te bieden. Daar wil je dan ook optimaal van genieten. Daarom is het nu het moment om je gehoor na te laten kijken. Bij voorkeur door de beste audicien die je je kunt wensen: een HoorProfs vakaudicien. HoorProfs audiciens zijn kleinschalige, zelfstandige audicienbedrijven die kwaliteit, persoonlijke aandacht en vakkennis hoog in het vaandel hebben staan.
 
De beste kwaliteit
Niet elke audicien mag zich HoorProfs audicien noemen: de groep hanteert strenge kwaliteitseisen op het gebied van service. Een gehoormeting van een HoorProfs audicien gaat bijvoorbeeld een stuk verder dan die van veel andere audiciens. En dat kwaliteit meetbaar is, bewezen de CZ-verzekerden: zij waardeerden de dienstverlening van HoorProfs audiciens met een 8,9. Ook de Consumentenbond riep HoorProfs uit tot de beste audiciens van Nederland. Je gehoor is dus in goede handen bij een HoorProfs vakaudicien.
 
Altijd vergoeding
Omdat HoorProfs audiciens onafhankelijk zijn beschikken zij over een breed productaanbod. Daarbij hebben de HoorProfs audiciens afspraken met álle zorgverzekeraars. Dat betekent dat je bij een HoorProfs audicien áltijd in aanmerking komt voor een vergoeding van een hoortoestel – waar je ook verzekerd bent.
 
HoorProfs in de buurt
Wil je de dienstverlening van een HoorProfs vakaudicien zelf ervaren? Met zo’n 110 winkels verspreid over Nederland is er altijd wel eentje in de buurt. Ga naar www.hoorprofs.nl voor de dichtstbijzijnde vestiging.

Verschijnt 10x per jaar
Jaarabonnement: € 9,90
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen: 072 5715013