Berichten
Radio-icoon Anne van Egmond maakt in juni haar comeback bij nostalgische televisiezender ONS. Van Egmond presenteerde in het verleden meerdere bekende radioprogramma’s en was ook op televisie te zien als omroepster van de KRO. Bij ONS presenteert zij vanaf juni een televisievariant van haar populaire radioprogramma Egmond Binnen.
 
Anne van Egmond is een radio-icoon. Haar herkenbare stem is verbonden geweest aan tientallen radioprogramma’s, zoals bijvoorbeeld Tombola, Met Anne… en Adres Onbekend. Anne straalt een zekere warmte en betrokkenheid uit waarmee ze luisteraars deelgenoot weet te maken van het programma. Haar laatste succes op de radio, het programma Egmond Binnen, krijgt nu een televisievariant bij ONS.
 
Egmond Binnen is een twee uur durend muziekprogramma waarvan Anne zelf de samenstelling en presentatie doet. Ze vult het programma met muziek die je op radio en televisie steeds minder vaak hoort: jazz, chansons, cabaret. Een genre dat haar op de radio een trouwe schare fans opleverde. Deze fans kunnen nu hun hart ophalen met hetzelfde genre, maar dan ook nog voorzien van unieke archiefbeelden. Egmond Binnen is te zien bij ONS vanaf 10 juni, iedere zondag tussen 10:00 en 12:00 uur, het tijdstip waarop Egmond Binnen voorheen op de radio te beluisteren was. Daarnaast is de serie ook te zien op zaterdag om 18:00 uur.
 
Sinds september 2015 is ONS te zien op de Nederlandse televisie. Het kanaal is een voortzetting van de nostalgische zender NostalgieNet en onderscheidt zich met programma’s die terugkijken op vroeger, amusement uit vervlogen tijden, speelfilms en series zoals Medisch Centrum West, Wordt U al Geholpen? en The Onedin Line. ONS is beschikbaar voor ca. 5 miljoen huishoudens.

Verschijnt 10x per jaar
Jaarabonnement: € 9,90
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen: 072 5715013