Berichten
De zinderende zomer is misschien wel de meest verleidelijke van alle seizoenen. Alles lijkt mooier. De natuur kleurt uitbundig, de wind is warm en de zon schittert in al haar pracht. Zelfs een regenbui kan zalig aanvoelen. Het is niet zo gek dat veel mensen ‘t gelukkigst zijn als de zon schijnt.
 
Vivaldi beschreef de zomer formidabel in het sonnet “L’estate”, het tweede deel van zijn legendarische werk Le Quattro Stagioni: “We horen de koekoek, zachte liedjes van de tortel en distelvink. Een lieflijk briesje beroert de lucht, maar plotseling steekt de noordenwind op. De kudde siddert, voor de storm en zijn lot”. In deze liederlijke woorden wist Vivaldi de klank van de zomer te vatten. Want naast de geur van vers gemaaid gazon, of de zwoele zomerbries langs je wangen. Denk maar eens aan spelende kinderen in een zwembad in de tuin, het gesis van hamburgers op de barbecue en het gekletter van een zomerbui op het dak. Van de zomer geniet je met ál je zintuigen.
 
Optimaal genieten
Ben jij al klaar voor de zomer? Wil je optimaal genieten van het seizoen, en van alle geluiden die daarbij horen? Laat dan nu je gehoor nakijken. Bij voorkeur door de beste audicien die je je kunt wensen: een HoorProfs vakaudicien. HoorProfs audiciens zijn kleinschalige, zelfstandige audicienbedrijven die kwaliteit, persoonlijke aandacht en vakkennis hoog in het vaandel hebben staan.
 
De beste kwaliteit
Niet elke audicien mag zich HoorProfs audicien noemen: de groep hanteert strenge kwaliteitseisen op het gebied van service. Een gehoormeting van een HoorProfs audicien gaat bijvoorbeeld een stuk verder dan die van veel andere audiciens. En dat kwaliteit meetbaar is, bewezen de CZ-verzekerden: zij waardeerden de dienstverlening van HoorProfs audiciens met een 8,9. Ook de Consumentenbond riep HoorProfs uit tot de beste audiciens van Nederland. Je gehoor is dus in goede handen bij een HoorProfs vakaudicien. Wil je de dienstverlening van een HoorProfs vakaudicien zelf ervaren? Met zo’n 110 winkels verspreid over Nederland is er altijd wel eentje in de buurt. Ga naar www.hoorprofs.nl voor de dichtstbijzijnde vestiging.

Verschijnt 10x per jaar
Jaarabonnement: € 9,90
Redactie:
Advertenties:
Alle afdelingen: 072 5715013