Nieuwste Editie

In de maart editie van Vijftig+ Magazine:

СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

Een interview met acteur, danser en zanger Stanley Burleson: "Het verbaast mij dagelijks dat ik al vijftig jaar ben. Het gaat allemaal zo snel. De tijd mag van mij eigenlijk wel wat langzamer gaan. Dat komt ook doordat ik een druk en zinvol leven heb. En dat is wel weer een goed teken. Als je je verveelt dan gaat de tijd erg langzaam en daar heb ik gelukkig geen last van. Ik vind het geestelijk ouder worden heerlijk. Ik word rustiger en ik ben zekerder van mijzelf. Ik maak mij minder druk om wat anderen van mij denken. Ik heb mijn leven beter onder controle en wat ik doe vind ik leuk. Ik moet niet meer zoveel en ben sneller tevreden.” 

Theater van het Sentiment: Er zijn niet veel radioprogramma’s die zo lang bestaan. Stefan Stasse is er dan ook best trots op. Hij werd twintig jaar geleden gevraagd om binnen twee dagen een programma te bedenken omdat er een paar uur per week zendtijd vrijkwam. ‘Ik wist het meteen, ik wilde theater doen op de radio. We hadden ook echt een rood doek in de radiostudio waar we doorheen liepen als het programma begon, alsof de voorstelling begon’. Op 6 januari j.l. bestond het legendarische KRO-NCRV radioprogramma het Theater van het Sentiment 20 jaar en dat wordt gevierd met een avondvullende theatershow in de stijl van het Radioprogramma vol beelden, trends, beroemdheden en muziek van toen.

Jeruzalem en Tel Aviv, een mix van historie en hip: Mirjam van onze redactie ging voor Vijftig+ Magazine naar Israël. Gelegen aan de Middellandse zee met paradijselijke witte stranden bezit Israël veel ingrediënten voor een fascinerende vakantie. Het land heeft een grote diversiteit aan oogverblindende landschappen en indrukwekkende bezienswaardigheden. Maar het is ook een land dat vaak in conflict is en daardoor de gemoederen bezig houdt. Of je nu geïnteresseerd bent in politiek, geschiedenis of religie, een ding is zeker: Israël raakt je, op welke manier dan ook. Shalom!

Bob Dylan: De populariteit van levende legende en Nobelprijswinnaar Bob Dylan is in 2017 nog altijd onverminderd groot. Op 16 april, 17 april en 18 april staat hij samen met zijn band in AFAS Live (voorheen bekend als Heineken Music Hall) in Amsterdam. 

En verder ondermeer: de nieuwe tv-serie 'Goede Hoop', Muziekale komieken houden van ontsporen, De hoeden van Koningin Beatrix, Taiwan is de perfecte vakantie, Een halve eeuw verhuizer, Boekentips, Bloeiend Zijpe, Ode aan Simon & Garfunkel, winacties en de prijspuzzel. Ga hier naar de pagina om u aan te melden voor Vijftig+ Magazine. 

Verschijnt 10x per jaar. 
Jaarabonnement: € 9,90
Redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Advertenties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(cadeau) abonnementen en alle afdelingen tel: 072 5715013

twitter logo