Laatste Nieuws

Koop online snel en eenvoudig je hoortoestelbatterijen

СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

Een hoortoestel batterij kopen? Het is een kleine knoopcel batterij, die precies in het hoortoestel past en er daarmee voor zorgt dat je er gebruik van kunt maken. Uiteraard kun je de batterij in het hoortoestel desgewenst gewoon zelf vervangen, zodat je daar geen hoge kosten voor hoeft te maken.

Kleine knoopcel batterij

De hoortoestel batterij vormt een kleine knoopcel. Het is een platte en ronde batterij, zoals we die ook kennen van een aantal andere apparaten. Het gaat in een hoortoestel om een klein exemplaar, zodat het apparaat als geheel vervolgens goed in je oor past. Je kunt online een nieuwe hoortoestel batterij kopen, bijvoorbeeld op het moment dat het huidige exemplaar leeg raakt. Het is verstandig om altijd een extra batterij achter de hand te houden en dan meteen een nieuwe te bestellen, zodat het mogelijk is die lege batterij meteen te vervangen.

Hoortoestel batterij plaatsen

Zelf een hoortoestel batterij plaatsen? Dat is gemakkelijker dan veel mensen denken. Het is voldoende om het gehoorapparaat open te maken en goed te kijken naar de code op de batterij. Op basis van die code is het mogelijk om een nieuwe hoortoestel batterij te kopen, die precies hetzelfde formaat als het origineel zal hebben. Het is dan voldoende om de oude batterij te verwijderen en goed te kijken naar wat de boven- en onderkant in het hoortoestel zijn. Door de nieuwe batterij te plaatsen werkt het hoortoestel weer en gaat de batterij weer een lange tijd mee.

Online hoortoestel batterij kopen

De hoortoestel batterijis gewoon online verkrijgbaar en kost daar een stuk minder dan in de winkel. De lage online prijzen maken het eenvoudig en voordelig om een paar nieuwe exemplaren aan te schaffen. Op die manier is er altijd een nieuwe batterij beschikbaar en is het zelfs niet nodig om op de snelle verzending vanuit eigen voorraad te wachten. Is de hoortoestel batterij in het gehoorapparaat op geraakt? Door online een nieuwe te bestellen en die zelf te plaatsen zorg je eenvoudig voor een nieuwe hoortoestel batterij om daar weer onbezorgd gebruik van te kunnen maken. Bekijk het aanbod op www.knoopcelgigant.nl

Verschijnt 10x per jaar. 
Jaarabonnement: € 9,90
Redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Advertenties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(cadeau) abonnementen en alle afdelingen tel: 072 5715013
Heeft u iets te koop? 
Of bent u op zoek naar iemand? Plaats een gratis 'Kijkertje' in de komende editie van Vijftig+ Magazine (alleen voor particulieren) 

kijkertje plaatsen

 

twitter logo